Gratulálunk a Davis-kupa válogatottnak!


@BDPST

A hét végén fantasztikus eredményt ért el a magyar tenisz Davis-kupa válogatott, miután egy végletekig kiélezett összecsapáson, Fucsovics Márton és Balázs Attila remek szereplésével, 3-2-re legyőzte Belgium válogatottját. A sikernek köszönhetően a magyar válogatott a világ legjobb együtteseivel küzdhet majd meg idén novemberben a 18 csapatos madridi Davis-kupa döntőben. A BDPST Group szeretne szívből gratulálni a magyar Davis-kupa válogatottnak, illetve a csapat felkészülését támogató teljes stábnak a sikerhez!

A BDPST Group számára különösen fontos ez a siker, hiszen a 29,3 százalékos tulajdonában álló Appeninn Nyrt. az idei év eleje óta igyekszik aktív szerepet vállalni a további magyar teniszsikerek elősegítésében: a tőzsdei társaság 4 éves szponzori megállapodást kötött Magyarország egyik legsikeresebb férfi teniszezőjével, Fucsovics Mártonnal. Az Appeninn Nyrt. a támogatással hozzájárul a sportoló felkészüléséhez és ahhoz, hogy folytatódhasson az előmenetele a világranglistán. Fucsovics Márton a hétvégi Davis-kupa összecsapáson, amelyen mindkét egyes mérkőzését megnyerte, sokadszorra bizonyította, hogy további hosszú éveken keresztül a magyar férfi tenisz meghatározó éljátékosa és egyben egyik kiemelt „nagykövete” lehet a nemzetközi színtéren.

Fotó: MTSZ/Zádor Péter

„Ugyan a BDPST Group társadalmi felelősségvállalási, illetve adományozási tevékenységének középpontjában a gyermekek támogatása áll, a magyar sport felkarolását szintén fontos, támogatandó célnak tartjuk. Az élsportolók ugyanis pozitív példáként szolgálhatnak a fiataloknak, miközben a teljesítményükkel és az eredményeikkel jó hírét viszik hazánknak a nagyvilágban. Ezért kifejezetten örültünk neki, amikor az Appeninn menedzsmentje úgy döntött, hogy a cégcsoport szponzorként beáll Fucsovics Marci mögé ” – húzta alá Tiborcz István, a BDPST Group többségi tulajdonosa. Hozzátette: a BDPST Group jelenleg mérlegeli, hogyan tudná a korábbinál intenzívebben és közvetlenebb módon támogatni a magyar sportot.