Rólunk


@BDPST

A 2015-ben alapított BDPST Group egy erősödő piaci jelenléttel bíró, a magyar turisztikai ingatlanpiacon meghatározó, hazai tulajdonú ingatlanfejlesztő, -forgalmazó, -tanácsadó és szállodaüzemeltető vállalkozás.

Missziója, hogy hozzájáruljon a magyarországi építészeti örökség megóvásához azáltal, hogy kiemelkedő adottságú, ugyanakkor jellemzően leromlott állapotban lévő ingatlanokat teljes körűen felújít, a jelenkor követelményeinek megfelelően modernizál, és azoknak új funkciót és üzleti modellt ad.
A BDPST Group az évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembergárdájának tudására építve, valamint a hatékony és professzionális szervezeti struktúrának és tudatos menedzsment működésnek köszönhetően képes teljes körűen lefedni az ingatlanprojektek életciklusát, a tervezési fázistól kezdve a beruházás lebonyolításán keresztül egészen a megvalósult épület hosszú távú üzemeltetésig.
A cégcsoport ikonikus projektjei úgy szolgálják a hazai építészeti örökség megóvását, hogy gazdasági szempontból is értéket teremtenek: a felső kategóriás turizmust élénkítik, és általuk új munkahelyek jönnek létre.


Ambíció

A romos, elhagyatott, de kulturális és üzleti szempontokból felbecsülhetetlen értékű épületeket úgy újítjuk fel, hogy azok egyszerre legyenek képesek megjeleníteni a múlt szellemiségét, valamint modern korunk igényeit azáltal, hogy új funkciójukkal felvértezve gazdasági értelemben is értéket teremtenek.

Innováció

Korunk elvárásainak megfelelően a különböző felújítási folyamatoknál az adott épületben alkalmazható legmodernebb környezettudatos építészeti és épületgépészeti technológiákat használjuk - úgy, hogy közben hűek maradunk az egyes épületek eredeti sajátosságaihoz, esztétikai értékeihez.

Szakértelem

A műemléki státuszú épületek felújítása és korszerűsítése során számos olyan egyedi szabálynak és minőségi előírásnak kell megfelelni, amelyek speciális szaktudást, tapasztalatot igényelnek. A BDPST Group-nál olyan több évtizedes rutinnal rendelkező, magasan képzett szakemberekkel dolgozunk együtt, akik az ingatlanok esztétikai sajátosságainak megőrzésére, modern funkciókkal való megtöltésére és hosszú távú, értékteremtő üzemeltetésére törekszenek.

Hagyomány

A régi épületek felújításával a BDPST Group hidat emel a múlt öröksége és egy fenntartható jövő értékei között, egyúttal tiszteleg a korabeli tervezők és alkotók munkássága előtt. A nagy múltú magyarországi vendéglátás és idegenforgalom hírnevét is öregbíti cégcsoportunk azáltal, hogy beruházásainkkal magyarországi régiók felső kategóriás turisztikai és gasztronómiai kínálatát gazdagítja.

Tevékenységeink

A BDPST Group tevékenységének alappillérei a tudás, a hagyomány, az ambíció és az innováció, ezen alapelvek kísérik végig az ingatlanfejlesztési projekteket a tervezéstől kezdve a megvalósításon keresztül egészen az üzemeltetésig. A cégcsoport beruházásai a patinás épületek felújításával és modernizálásával, azok új funkcióval való megtöltésével és stabil üzleti modellen alapuló, hosszú távú üzemeltetésével egyszerre ápolják a múlt hagyományos értékeit, miközben hozzájárulnak egy fenntartható jövő építéséhez.

A BDPST Ingatlanfejlesztő Kft. a BDPST Group szakmai tudásközpontja, az előkészítés, a kivitelezés, a befejezés alatt, illetve az átadás előtt álló projektek gazdája.
A fejlesztői tevékenységünk hozzáadott értéke, valamint a tervezőkkel közösen végzett kreatív munka eredményeként feltárjuk a projekthelyszínekben rejlő lehetőségeket, összhangot teremtünk a környezet és a tervezett funkciók között, és maradandó építészeti és városarculati alkotásokat hozunk létre.
A projekteket irányító szakembereink számára folyamatos kihívást jelent a beruházók és a hatóságok által elfogadott vízió megvalósítása a közösség érdekeinek és a múlt értékeinek tiszteletben tartása mellett, illetve az üzleti terveink feltételrendszereinek és a jövőbeli használók elvárásainak megfelelően.
Valljuk, hogy az épített környezetünk fejlesztése mindannyiunk felelőssége.

A BDPST Hotel Management Zrt. a BDPST Group szállodaüzemeltetési és szállodafejlesztési-tanácsadó cége, amely a szállodai szolgáltatások legszélesebb választékát kínálja ügyfeleinek minden projektszakaszban, az első ötletek és koncepciók kidolgozásától kezdve a sikeres üzemeltetésig.
Szolgáltatásaink nem egyetlen szállodatípusra korlátozódnak, referenciáink között található városi üzleti hotel, kastély, wellness és bed and breakfast szálloda is. Folyamatosan bővülő, elismert szakemberekből álló szakértői csapatunk több évtizedes nemzetközi és hazai szállodaszakmai, illetve vendéglátóipari tapasztalattal bír.
Hiszünk az ésszerű és átlátható szállodaüzemeltetésben, miközben nemzetközi sztenderdekre alapozott mégis különleges, egyedi megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek. Minden ránk bízott szállodát a legnagyobb gondossággal kezelünk.

BDPST Hotel Management projektek:

– BOTANIQ Turai Kastély
– Alice Hotel
– Andrássy Kúria & SPA
– D8 Hotel
– Hotel Atrio del Mar

A BDPST Koncept a BDPST Group leányvállalataként nemzetközi hotelek és éttermek márkastratégiáján és a történelmi múlton keresztül kialakított narratíva létrehozásán dolgozik.
A tapasztalatok már a kezdetekben rámutattak arra, hogy az ingatlanfejlesztés és hotelmanagement mellett szükség van arra is, hogy az ügyfeleket stratégia és koncepció létrehozásával is támogassuk. Ezért is hoztuk létre a BDPST Konceptet, amely kreatív szakemberek bevonásával, a tulajdonosi igények és a piaci trendek, lehetőségek ötvözésével nyújt segítséget egy olyan narratíva kialakításában, amely biztos alapot ad egy új termék, hotel vagy étterem megszületéséhez, fejlesztéséhez.
A BDPST Koncept nem áll meg a tervezési fázisban, hanem végigkíséri a fejlesztési és építési folyamatokat, majd a már kiforrott brandet piacra vezeti.
Kiemelt célja, hogy történelmi múlton alapuló narratíván keresztül hosszútávú hazai és nemzetközi sikerekhez vezesse az ügyfeleiket.

BDPST Koncept projektek:

– BOTANIQ Turai Kastély
– Adria-palota
– Alice Hotel
– Andrássy Kúria & SPA
– Hotel Dorothea