BOTANIQ Turai Kastély


Az 1883-ban Schossberger Zsigmond báró megrendelésére épült, neoreneszánsz stílusú kastély évtizedekig kihasználatlanul állt, állapota jelentősen leromlott. A BDPST Group teljes körű műemléki épület rekonstrukciója után az eredeti pompájában nyitotta meg kapuit a BOTANIQ Turai Kastély 2020-ban 19 vendégszobával, 10 és fél hektáron elterülő ősfás parkkal, wellness részleggel és két étteremmel.

19 Szoba

Ősfás Park

Wellness & Spa

Fitnesz

Éttermek

Az 1883-ban Schossberger Zsigmond báró megrendelésére épült, neoreneszánsz stílusú kastély évtizedekig kihasználatlanul állt, állapota jelentősen leromlott. A BDPST Group teljes körű műemléki épület rekonstrukciója után az eredeti pompájában nyitotta meg kapuit a BOTANIQ Turai Kastély 2020-ban 19 vendégszobával, 10 és fél hektáron elterülő ősfás parkkal, wellness részleggel és két étteremmel. A szobák között megtalálhatók bensőségesebb hangulatú Superior és Deluxe szobák, illetve elegáns lakosztályok is, így a vendégek ízlésük szerint válogathatnak érkezésük előtt. A nap folyamán tehetnek hosszú sétákat a kastélypark csodálatos növényvilágában, kipróbálhatják a teniszpályákat vagy kikapcsolódhatnak a spa részleg különleges kezelőiben, finn szaunájában, sószobájában, illetve a gőzkabinjában valamint kinti és benti medencéjében is.

Emellett a hotelben hamarosan egy különálló fitnesz központ is nyílik jóga terasszal, melyet a vendégek kedvükre használhatnak ott tartózkodásuk alatt A BOTANIQ Turai Kastély számos elismerésben részesült: elnyerte a 2021-es Tájépítészeti Nívódíjat, a Booking.com Traveller Review Awards 2021 elismerését, illetve az International Travel Awards versenyen „Legjobb Európai Kastélyhotel 2021” címet. A hotel romantikus hangulatával, illetve kiemelkedő gasztronómiai élményekkel várja vendégeit a Clarisse és a Pálmaház éttermeiben.

2194 Tura, Park u. 37