D8 Hotel


A D8 Hotel több mint másfél éves szünet után 2021. július közepén nyithatta meg újra a kapuit a BDPST Hotel Management Zrt. üzemeltetésében.

137 Szoba

Belváros

Bed & Breakfast

A D8 Hotel több mint másfél éves szünet után 2021. július közepén nyithatta meg újra a kapuit a BDPST Hotel Management Zrt. üzemeltetésében. Az egyedi adottságokkal rendelkező szálloda 137 szobájával és kellemes lounge bárjával várja a Budapestre utazókat a Dorottya utcában, alig pár lépésre a városközponttól. A D8 Hotel klasszikus bed & breakfast szállodaként üzemel, ahol kényelmes szobák, kávésarok és reggeliző várja a vendégeket. A tágas közösségi tér remek lehetőséget biztosít baráti találkozókhoz, társas összejövetelekhez, míg az étterem kiadós és finom reggelikkel, a lounge bár pedig kellemes hangulattal és ízletes bár- és koktélkínálattal biztosítja az ott töltött idő tökéletességét.

A fiatalos és letisztult dizájnnal bíró szálloda elsősorban a fővárosban néhány napot töltő üzletembereket, valamint a városlátogatókat célozza meg, azonban családi szobáival, akár gyermekeikkel vakációzó szülőket vagy kisebb baráti társaságokat is kényelmesen szállásol el.

1051 Budapest, Dorottya u. 8