D8 Hotel


A 2018-ban nyílt D8 hotel modern kialakításának és kitűnő lokációjának köszönhetően hamar az egyik legkeresettebb szálloda lett a fővárosban. A BDPST Group 2021 júniusában vásárolta meg a Dorottya utcában található, 137 szobával rendelkező, háromcsillagos superior „lifestyle” szállodát.

746 nm

alapterület

2018

építés éve

2021

újranyitás éve

A ház több mint másfél éves szünet után 2021. július közepén nyithatta meg újra a kapuit a BDPST Hotel Management Zrt. üzemeltetésében. Az egyedi adottságokkal rendelkező D8 Hotel a kedvező ár-érték arányú szolgáltatáspalettájával és nagy szobaszámával jelentősen hozzájárul majd a budapesti turizmus fellendítéséhez.

A D8 Hotel klasszikus bed & breakfast szállodaként üzemel, ahol kényelmes szobák, térítésmentes wifi, kávésarok és reggeliző várja a vendégeket. A tágas közösségi tér remek lehetőséget biztosít baráti találkozókhoz, társas összejövetelekhez, míg a lounge bárban kellemes hangulat és ízletes bár- és koktélkínált várja a vendégeket. A fiatalos és letisztult dizájnnal bíró szálloda elsősorban a fővárosban néhány napot töltő üzletembereket, valamint az egyéni városlátogatókat célozza meg.

1051 Budapest, Dorottya u. 8