Megújult külsővel és számos új szolgáltatással várja majd az érdeklődőket az Andrássy Rezidencia


@BDPST

2021-ben megújul az Andrássy Rezidencia Wine & Spa – januárban kapacitásbővítő és felújító munkálatok indultak el a BDPST Group tulajdonába tartozó hotelben. Az ingatlanfejlesztő egyik fő célja az átalakítással, hogy a szállodához tartozó, eddig kihasználatlan borászati épület több mint 100 fő befogadására alkalmas, modern, multifunkcionális rendezvényhelyszínné alakításával üzletileg is sikeresebbé tegyék a létesítményt.

Az 1700-as években épült főúri kúria az 1830-as években került az Andrássy család tulajdonába, a II. világháborút követő államosításokig pedig a leszármazott családtagok birtokolták az udvarházat. Az ezt követő idők során számos alkalommal gazdát cserélt a kastély, mielőtt 2019-ben a BDPST Group megvásárolta az üzemeltető céget.

A BDPST Group kapacitásbővítő beruházás keretében fejleszti tovább a rezidenciát, amelynek köszönhetően a szálloda hiánypótló szerepet tölt majd be a térségben. A fejlesztés keretein belül tizenkét új szobával, kültéri felnőtt és gyermekmedencével, valamint egy esküvők és konferenciák számára kialakított, 130 fős rendezvényhelyszínnel bővül a szálloda. Az átalakítással amellett, hogy kihasználják a borászati épület nyújtotta teret több mint 100 fő befogadására alkalmas, modern rendezvényhelyszínként, üzletileg is eredményesebbé teszik a létesítményt, a munkahelyek hosszú távú megőrzése érdekében.

„Borsod-Abaúj-Zemplén megye egyetlen ötcsillagos szállodájaként az Andrássy Rezidencia prémium szolgáltatásokat kínált eddig is, a felújítás után pedig további szolgáltatásokkal és megújult külsővel várja majd az érdeklődőket. A lassan tizenkét éve működő Andrássy Rezidencia nagy népszerűségnek örvend mind szakmai, mind vendégkörökben, azonban mostanra elérkezett az idő a hotel megújulásához, amelyhez a jelenlegi megváltozott környezet is lehetőséget biztosít számunkra” – mondta Somlyai Zoltán, a BDPST Group hotel divízió vezetője.

A felújítás során új külsőt is kap a hotel, amely remekül tükrözi majd a kúria hangulatát és az épületet körülölelő természet közelségét. A szobák és közösségi terek designjában visszaköszön majd a különböző anyagok kombinációja, mint például a fém és a fa használata, valamint a hotel színvilága is kifinomultabb és harmonizálóbb lesz majd. A látványterveket a Lima Design Kft. készítette a BDPST Group számára.