Május közepétől várja vendégeit a megújuló Andrássy Kúria & Spa!


@BDPST

Megújult külsővel és a korábban megszokott magas minőségű szolgáltatásokkal várja vendégeit május 14-től az ötcsillagos Andrássy Kúria & Spa. A BDPST Group teljeskörű felújításának köszönhetően új névvel és arculattal, valamint ambiciózus fejlesztésekkel várja a szálloda a tokaji borvidékre látogató vendégeket.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében várja a pihenni vágyókat az Andrássy Kúria & Spa. Az ötcsillagos szálloda céljául tűzte ki, hogy minden eddiginél több kuriózummal kedveskedjen vendégeinek – mindezt új névvel és külsővel. A BDPST Group által menedzselt rekonstrukciós, valamint kapacitásbővítő munkálatok már januárban elkezdődtek, és a tervek szerint októberben érnek véget; május 14-től azonban a vendégek már élvezhetik a hotel és a környék vendégszeretetét.

Az 1700-as évek barokk stílusában megálmodott patinás épületben teljesen felújított lakosztályok és szobák között válogathatnak kedvükre a kikapcsolódni vágyók, valamint az étterem és SPA részleg szolgáltatásait is igénybe vehetik. A vendégek elsőként a konyha, az étterem, a bár és a recepció stílusos megújulását csodálhatják meg. Foglaláskor azonban érdemes figyelembe venni, hogy a további fejlesztések hanghatásai elvétve napközben is hallhatók lesznek.

Az újjászülető Andrássy Kúria & Spa-ban júliustól a kávézó és a terasz is szintén megnyílik a szálloda vendégei számára, augusztusban pedig a SPA részleg két kültéri medencével egészül ki. Addig is igénybevehető többek között a barlangfürdő, beltéri úszómedence, jakuzzi, finn- és infraszauna, sókamra, és gőzfürdő. Az emeleten vinoterápiával és luxuskozmetikával lehet szépülni, míg a teljes ellazuláshoz a masszázs- vagy fürdőkezelések kényeztetése is választható.

Eredeti pompájának és korunk elvárásainak megfelelő felszereltségének köszönhetően a szálloda a különleges kikapcsolódásra vágyók számára is tökéletes választás. Októbertől pedig a tervek szerint az eddig kihasználatlan borászati épület készül el, amely több mint 100 ember befogadására lesz alkalmas, így multifunkcionális rendezvényhelyszínné válik, amely nemcsak céges összejövetelek, de esküvők számára is kiváló választás lehet a jövőben.