BOTANIQ Budai Klub


Az új szabadidős és rekreációs igényekre szabott, exkluzív klub étteremmel, különböző wellness és fitnesz szolgáltatásokkal, teniszpályákkal, továbbá a gyermekek számára fenntartott Kids Klubbal és több funkciós sportpályával várja a sportolni, pihenni és kikapcsolódni vágyókat.

Rekreáció

Privát Klub

Kids Klub

Sportpálya

Várható nyitás: 2023

Az új szabadidős és rekreációs igényekre szabott, exkluzív klub étteremmel, különböző wellness és fitnesz szolgáltatásokkal, teniszpályákkal, továbbá a gyermekek számára fenntartott Kids Klubbal és több funkciós sportpályával várja a sportolni, pihenni és kikapcsolódni vágyókat. A svábhegyi környezet hangulatát tükröző, modern elvárásoknak megfelelően felújított épület műszaki átadása 2023-ban várható, a vendégek előtt pedig várhatóan 2023 nyarán nyitja majd meg a kapuit. A fejlesztést követően az új komplexum a legmagasabb elvárásoknak eleget téve várja majd az ide látogató felnőtteket és gyerekeket, hogy maximális kényelemben élvezhessék a létesítmény széleskörű szolgáltatásait.

Az egykori Illés (majd Fonográf) Együttes több tagja által alapított Fonográf Klubot 1985-tól 2003-ig működött a budapesti XII. kerületi Költő utcában. Az étteremmel és szaunával is rendelkező polgári klub tagsági igazolvány megváltása után volt látogatható és olyan magyar hírességek is szívesen időztek itt, mint Halász Judit és Bródy János. A városi legendák szerint pedig többek között Carlos Santana és a Queen együttes is megfordult a klub falai között.

A beruházás első szakasza a Fonográf Étterem és Polgári Klub régi épületének bontási munkálataival 2021 tavaszán elkezdődött. A fejlesztés megkapta a szükséges hivatalos engedélyeket is, így a bontási fázis befejeztével elindulhatnak az építési munkálatok. A fejlesztés utolsó szakaszában pedig a tereprendezési és tájépítészeti munkálatok során a zöld övezet helyreállítására is nagy hangsúlyt fektetnek majd, aminek köszönhetően a hely visszakaphatja eredeti, természetközeli szépségét. A látogatók várhatóan 2023 nyarától élvezhetik majd a klub nyújtotta szolgáltatásokat.

Budapest, Költő u. 30, 1121