Újabb ingatlanfejlesztést valósít meg a BDPST Group a budapesti Svábhegyen


@BDPST

Tovább folytatja értékteremtő fejlesztési munkáját a Svábhegyen a BDPST Group. A BDPST Capital megvásárolta a Budapest XII. kerületében található Mártonhegyi út 6/A szám alatt álló telket, ahol egy fenntartható, a zöldövezeti környezethez illeszkedő ingatlanfejlesztést valósít meg.

2024. február 23. A BDPST Capital Zrt. megvásárolta a Montmartinus Ingatlanfejlesztő Kft. -t, amelynek tulajdonában álló telken, a budapesti XII. kerületben található Mártonhegyi út 6/A szám alatt, a korábbi tulajdonos által elbontott építmények helyén egy fenntartható, energiahatékony irodaházat fejleszt a BDPST Ingatlanfejlesztő. A beruházás a korábban elhanyagolt terület rendezését is magában foglalja. A telken megtalálható egy 1800-as években épült, jelentős építészeti értéket képviselő épület is, amelyet a beruházás keretében teljeskörűen felújítanak.

A BDPST Groupnak nem ez az első értékteremtő beruházása a Svábhegyen: több mint kétéves fejlesztést követően, pár száz méterre a most megvásárolt telektől, tavaly szeptemberben nyitotta meg a kapuit a korábbi Fonográf Klub helyén a BOTANIQ Budai Klub. Az új komplexum természetesen illeszkedik a svábhegyi zöldövezeti környezetbe, aminek köszönhetően a korábban megkopottá vált helyszín visszakapta a múltjához méltó fényét. A Mártonhegyi úti beruházás is hasonló minőségi sztenderdek mentén zajlik majd, kiemelt figyelmet fordítva arra, hogy ökotudatos, fenntartható ingatlanfejlesztés valósuljon meg.