Spanyolországban terjeszkedik a BDPST Group


@BDPST

A BDPST Group nemzetközi piacra lépésével egy fontos mérföldkőhöz érkezett. 2021 július 15-e óta üzemelteti legújabb szállodáját a BDPST Hotel Management Zrt. Spanyolországban. A Los Alcazares településen Murcia tartományban megnyitott szálloda 84 szobával várja az érdeklődőket.

A BDPST Hotel Management Zrt.  alapította meg azt a társaságot, mely jelenleg a Los Alcazares településen lévő 4*-os szállodát üzemelteti. Az ingatlan 84 szobás, étteremmel és bárral, valamint egy 150 fős bankett teremmel várja a pihenni vágyókat július 15-e óta Murcia tartományban. A spanyolországi Covid helyzetet figyelembevéve a szálloda a szezon második felében fogadott először vendégeket, akik 90%-ban a lokális piacról érkeztek.

A BDPST Hotel Management Zrt. a BDPST Group szállodaüzemeltetési és szállodafejlesztési tanácsadó cége. A nemzetközi és hazai tapasztalattal rendelkező szakemberekkel, nemzetközi színtű szállodai szolgáltatásokat nyújtó BDPST Hotel Management gondoskodik arról, hogy a vendégek elégedetten távozzanak. A nemzetközi vizekre evező BHM hazai referenciái között már megtalálható városi üzleti hotel, kastély, wellness vagy éppen bed and breakfast szálloda is, a cég minden esetben az adott hotel kategóriájának megfelelő szolgáltatást nyújt.

A BDPST Group stratégiájában szerepel a nemzetközi piacra való kilépés, melynek első állomása a murciai hotel. A cégcsoport által eddig csak üzemeltetett szálloda adásvételi szerződése aláírás előtt áll. A jelenlegi tranzakció mellett, további szálloda vásárlások vannak folyamatban Spanyolország területén. A terjeszkedés nem áll meg, így tehát további spanyol akvizíciós lehetőségek feltérképezése a cél.