Romantikus programok Valentin-napra a BDPST szállodáiban


@BDPST

Az együtt töltött idő élménye a legnagyobb ajándék, amit kedvesünknek adhatunk. A rohanó mindennapokból nehéz kiszakadni és lelassulni, ám egy pár napos kikapcsolódás mindannyiunknak jól tud esni – főleg, ha szerelmünkkel tölthetjük. Valentin-nap alkalmából a BDPST Group szállodái különlegesebbnél-különlegesebb programokkal készülnek a vendégek számára, hogy egy igazán pihentető és romantikus élménnyel gazdagodjanak.

Pihenés mesébe illő környezetben

A szerelmet mi sem képviselhetné jobban, mint egy igaz szerelemből épült kastély. A BOTANIQ Turai Kastély többféle méretű szobával és lakosztállyal várja vendégeit egy kellemes, kikapcsolódással teli hétvégére, ahol tényleg a romantika lesz a középpontban. A szobák kényelme és meghitt hangulata, a kastélykertre nyíló kilátása mellett, apró ajándékok várják majd az érkezőket, így megalapozva a romantikus pillanatokat. A különleges gasztroélményről pedig a Clarisse étterem és Mészáros Ádám séf gondoskodik, illetve egy hangulatos villásreggeli a szálloda Pálmaházában. A 3 fogásos Valentin-napi vacsora mellé díjnyertes borok is párosulnak Langó Tamás sommelier jóvoltából, így teljessé téve az estét.

További részletek a Valentin-napi csomagajánlatról: https://botaniqkastely.hu/hu/csomagajanlatok/

Romantikus hétvége a Mátrában

Nem csak Turán, de a Mátrában is romantikus programokkal készülünk. A Lifestyle Hotel Mátra egy meghitt hétvégére invitálja vendégeit a természet lágy ölén, a Valentin-napot megelőző hétvégén. A hotelben a vendégek többféle szobatípusból választhatnak, azonban bármelyik mellett is döntenek számtalan extra szolgáltatásban részesülnek a hétvégén. A szobákban meglepetés ajándékok és különleges finomságok várják majd őket, a szálloda éttermében pedig kiadós büféreggeli és büfévacsora gondoskodik majd arról, hogy finom falatok kerüljenek eléjük. A hétvége folyamán a jó hangulatról sem feledkezünk meg, ebben segítségünkre lesz a péntek este muzsikáló Enter Band és a szombat esti romantikus dallamokért felelős Gonda László zongorista-előadóművész és Márkus Liza énekesnő. Ezek mellett az AMETHYST SPA nyújt még felejthetetlen élményt a vendégeknek különleges szaunafelöntéseivel és szombat esti gyertyafényes wellness programjával.

További részletek a Valentin-napi csomagajánlatról: https://lifestylehotelmatra.hu/ajanlatok/

Különleges borvidék és felejthetetlen élmények

Tokaj-Hegyalja híres finom borairól, azonban most a romantika szállja meg egy hétvége erejéig. Lepje meg párját egy igazán különleges kikapcsolódási élménnyel az Andrássy Kúria & Spa-ban Valentin-nap alkalmából. A kúria szobái igazi romantikus hangulatba burkolózva, pezsgővel és rózsaszirmokkal várják a párokat, emellett pedig exkluzív ajándékokkal is kedveskedünk majd, hogy biztosan emlékezesetes legyen az ott tartózkodás. Spa részlegünkön rengeteg kényeztető programban vehetnek részt vendégeink, többek között a sókamra és gőzfürdő nyújtotta relaxálásban, illetve a fejenként egy, ajándék „Valentin masszázs” is segít majd nekik ellazulni. A hétvégéből pedig a finom falatok sem hiányozhatnak – a gazdag reggeli és büfévacsora mellett egy 3 fogásos vacsora menü is várja majd a szerelmeseket.

További részletek a Valentin-napi csomagajánlatról: https://andrassykuria.hu/hu/csomagajanlatok/

Búvóhely a város szívében

A romantikus hangulatért nem kell messzire menni, a fővárosban is akadnak helyek, melyeken elbújhatunk pár napra kedvesünkkel. A budapesti Alice Hotel egy hangulatos programokkal teli hétvégére várja vendégeit, mely egy dunai hajókázással egybekötve, felejthetetlen élménynek ígérkezik. A csomag keretein belül meglepetések várják a szobában a vendégeket, illetve egy-egy pohár koktél is segít majd a hangulat megalapozásában, melyet a bárban fogyaszthatnak el. A romantikus hajós városnézést követőenFebruár 14-én pedig egy 3 fogásos, élőzenés vacsora is szórakoztatja majd őket.

További részletek a Valentin-napi csomagajánlatról: https://alicehotel.hu/hu/ajanlatok/