Ismét várják a síelni vágyókat a BDPST Group osztrák szállodái


@BDPST

December 7-én nyitotta meg kapuit a téli síszezonra a BDPST Group két osztrák szállodája, a Relax Resort Hotel Kreischberg és a Hotel Alpenblick. A szállodák a téli szezonban sípályák szomszédságában, wellness szolgáltatásaikkal és pihentető ajánlataikkal várják a látogatóikat.

A BDPST Group két osztrák szállodája, a Relax Resort Hotel Kreischberg és a Hotel Alpenblick december 7-től fogadja újra vendégeit, elindítva a téli szezont. A hotelek a muraui régió közkedvelt sípályái mellett helyezkednek el, így kedvenc téli sportjaik után akár napközben is könnyen visszatérhetnek a vendégek egy kis pihenésre, feltöltődésre.

A Hotel Alpenblick Kreischberg 43 szobájával és családias „Gasthof” megjelenésével autentikus élményeket nyújt látogatói számára, a mellette elhelyezkedő, mintegy 42 km-es pályarendszer pedig az egészen kezdő és a haladó sportolók számára is tartogat kihívásokat. Akik a síelés mellett vagy ahelyett inkább a lazítást választanák, azok a hotel külső és belső fűtött medencéjében, többféle szaunájában vagy gőzkabinjában élvezhetik a vakációt. Az étteremben finom ételek és tökéletesre kevert koktélok társaságában lazíthatnak a síeléssel vagy aktív kikapcsolódással töltött nap után.

A 91 szobás Relax Resort Hotel Kreischberg a sípályától alig pár méterre panoráma wellness és gasztronómiai szolgáltatásain kívül, idéntől egy aprés ski terasszal kiegészülve fogadja a téli sportok szerelmeseit. A szaunában és a fűtött medencében való kikapcsolódás mellett, az idei szezontól a különleges hangulatú terasz nem csak a szálloda vendégei számára nyújt pihenést, de a fáradt sportolók is megpihenhetnek két lesiklás között, ahol jó társaságban, finom italok és ételek mellett töltődhetnek fel – igazi hüttehangulatban.