Hotel Dorothea


Az épületegyüttes a felújítást követően felsőkategóriás design hotelként, valamint exkluzív lakásokat kínáló prémium lakóépületként funkcionál majd a város szívében. A Hotel Dorothea a kényelmes apartmanok mellett prémium minőségű éttermeknek és számos üzletnek is helyet biztosít majd.

30.000 nm

alapterület

 

2022

felújítás vége

 

2022

folyamatban

Az épületegyüttes a felújítást követően felsőkategóriás design hotelként, valamint exkluzív lakásokat kínáló prémium lakóépületként funkcionál majd a város szívében. A Hotel Dorothea a kényelmes apartmanok mellett prémium minőségű éttermeknek és számos üzletnek is helyet biztosít majd. A korszerűsítés a neves olasz építésziroda, a Lissoni Architettura tervei alapján, magyar szakértőkkel szoros együttműködésben zajlik. A projekt megvalósításán keresztül a BDPST Group új munkahelyeket is teremt a felső kategóriás idegenforgalom és vendéglátás területén, valamint tovább erősíti a magyar főváros turisztikai jelentőségét a régióban.

Az épületegyüttesben nyíló ötcsillagos hotelt a Marriott International lánc fogja üzemeltetni az Autograph Collection Hotels márka alatt, amely különleges dizájnnal és karakterrel bíró, egyedülálló, független szállodákat tömörít világszerte. A kész szállodában kétszáz szoba, illetve az épületegyüttes udvarán egy elegáns étterem kap majd, helyet, maximálisan kiszolgálva ezzel a pihenésre vágyó vendégek minden igényét.

1051 Budapest, Dorottya utca