Bobajka


Tokaj-Hegyalja szívében létezik egy különleges étterem, ahol a múlt ízei kiváló helyi alapanyagokból készült gorumet-fogásokként születnek újjá. Ez a Bobajka – az ikonikus Andrássy Kúria & SPA közkedvelt étterme.

Bobajka – híresen finom zempléni mákos guba és egyben az Andrássy Kúria & SPA közkedvelt éttermének neve, amely ízeivel és receptjeivel is felejthetetlen kulináris élménnyel várja a betérőket. Varjú Imre, az étterem séfje a hagyományos fogásokat ötvözi a friss, mai technikákkal, a tányérokon végül egy különböző textúrákat és ízeket ötvöző gourmet fogás csábít feledezesére. A mennyeien finom ételek mellett Langó Tamás Executive Sommeliernek köszönhetően a folyamatosan bővülő, kizárólag tokaji borból álló kínálat is kiemelt helyet kap, így a vendégek a tokaji pincészetek nagy gondossággal készített nedűit is megkóstolhatják.
Tokaj-Hegyalja hazánk legszebb történelmi borvidéke, az UNESCO által kinyilvánított világörökségi terület – éppen ezért a BDPST Grouphoz tartozó Andrássy Kúria & Spa, valamint a Bobajka étterem is eme pazar érték megőrzését szolgálja.

3915 Tarcal, Fő u. 94.