A vendégek ismét díjazták a BOTANIQ Turai Kastélyt 


@BDPST

A BOTANIQ Turai Kastély 2021 után idén ismét elnyerte a Booking Traveller Review Awards díját, melyet az online utazási iroda minden évben a legjobbra értékelt szálláshelyeknek ítél oda. A BDPST Group által üzemeltetett szálloda szolgáltatásaival, egyedi megjelenésével és hangulatával szinte maximális elégedettséget váltott ki vendégeiből az oldalon leadott értékelések alapján. A BOTANIQ Turai Kastély legújabb díjával kiegészülve, páratlan környezetben, exkluzív gasztronómiai élményekkel, illetve egyedülálló wellness és spa szolgáltatásokkal várja a kikapcsolódni vágyókat.

A BOTANIQ Turai Kastély megnyitása óta számos elismerésben részesült a turisztikai szakma részéről, az idei évben pedig a Booking.com is ismét díjazta a szálloda vendégeknek nyújtott szolgáltatásait. A Booking Traveller Review Awardson minden évben a vendégértékelések alapján díjazzák a szálláshelyeket, értékelve ezzel a munkájukat és elkötelezettségüket.

Az elnyert díj mindamellett, hogy az eddigi vendégek elégedettségének jele, a jövőbeni új vendégek számára is egy biztosítékot ad a szálloda kiemelkedőségéről. A 9,7-es értékelésű BOTANIQ Turai Kastély mind a hazai, mind pedig a külföldi vendégek véleménye szerint páratlan szolgáltatásokkal és egyedülálló környezettel járul hozzá az odalátogatók pihenéséhez és feltöltődéséhez – ezek fejlesztésén pedig folyamatosan dolgozik a szálloda és a BDPST Group is.

„A turai kastély az elmúlt időszakban rengeteg fejlesztésen esett át annak érdekében, hogy vendégeink még nagyobb kényelemben tölthessék el napjaikat az épület falai között és azokon kívül is. A szálloda épülete, kertje, melléképületei és szolgáltatáspalettája is számos új funkcióval bővült” – emelte ki Somlyai Zoltán, a BDPST Group hotel divíziójának vezetője. „Nagy öröm számunkra, hogy vendégeink és rajtuk keresztül a Booking.com is elismerik a munkánkat és mindazt, amit a vendégélmény maximalizálásának érdekében teszünk. Az elkövetkezendő évben is azon leszünk, hogy a nekünk és a BOTANIQ Turai Kastélynak szavazott bizalmat megtartsuk és tovább erősítsük” – tette hozzá.

 A BOTANIQ Turai Kastély Budapesttől alig 50 kilométerre, 19 szobával, két éttermével, wellness, spa és fitnesz szolgáltatásaival, valamint a csaknem 10 és fél hektáron elterülő ősfás kertjével várja vendégeit az év minden napján. A kastély elegáns hangulatával és páratlan szolgáltatásaival kiemelkedő szereplője a hazai turizmusnak, melyet számos elismerése is alátámaszt. A BOTANIQ Turai Kastély a tavalyi évben többek között elnyerte a Magyarország legjobb 5 csillagos szállodájának járó díjat az International Travel Awardson, a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj átadóján pedig szálloda kategóriában győzedelmeskedett. Étterme, a Clarisse emellett 2022-ben Magyarország legjobb fine-dining éttermének bizonyult az International Dining Awardson.