A Clarisse Magyarország legjobb fine-dining étterme lett az International Dining Awards versenyenRangos nemzetközi díjat nyert a BOTANIQ Turai Kastély étterme


@BDPST

A BOTANIQ Turai Kastély Clarisse étterme idén sikeresen elnyerte a „Magyarország legjobb fine-dining éttermének” járó díjat az International Dining Awards versenyén. Az étterem, mely a szakmai zsűri és a közönségszavazatok alapján is legjobbnak bizonyult kategóriájában, kimagasló gasztronómiai élményekkel várja vendégeit egy igazán egyedi ízutazásra.

A BOTANIQ Turai Kastély szállodaként már számos versenyen remekelt, azonban nem csak ezen szolgáltatásai, de gasztronómiai élményei is kimagaslóak. Az International Travel Awards versenyen elért „Magyarország legjobb 5 csillagos szállodája 2022” cím után, idén a kastély étterme, a Clarisse is versenybe szállt az International Dining Awardson a „Magyarország legjobb fine-dining éttermének” járó díjért, melyet sikeresen el is nyert.

Az International Dining Awards nemzetközi versenyén több mint 100 kategóriában mérettetik meg magukat az éttermek, amelyek közül, hasonlóan az International Travel Awards rendszeréhez, a közönség és a szakmai zsűri együttes döntése alapján kerül ki a győztes. Az kulináris versenyen való kimagasló eredmény egyet jelent a vendégek bizalmának elnyerésével, hűségük megtartásával és az étterem márkájának erősítésével.

A Clarisse idén a szakmai zsűri voksai és a közönségszavazatok alapján is a legjobbnak bizonyult kategóriájában, így 2022-ben „Magyarország legjobb fine-dining étterme” lett. A Budapesttől alig 50 kilométerre elhelyezkedő kastély és étterme egy igazán egyedi vacsoraélményt kínál látogatóinak. A szerdától-szombatig, 18:30-23:30-ig zajló vacsoraesteken évszakonként változó menüsor és ételek kerülnek a tányérokra, melyek a kastély környezetét és a lokális ízeket mutatják be a vacsora részvevőinek. A Clarisse étterem csapata a szezonálisan megújuló menüt a vendégek visszajelzéseit figyelembe véve változtatja, így kialakítva egy olyan ételsort, amely minden elvárásnak megfelel. A tányérokon a vadhúsok mellett megjelenik a pisztráng, a kacsa, a desszertben pedig fellelhetők az idénygyümölcsök is, például a birsalma és a birskörte. Az ételek mellé kétféle borsor, egy koktélsor és egy alkoholmentes italsor is párosul.