ANDRÁSSY ÚT 116.

1509 m2

alapterület

2020

felújítás vége

2018

folyamatban

1509 m2

alapterület

2019

felújítás kezdete

ANDRÁSSY ÚT 116.

BDPST Group Andrássy

Teljes körűen felújítjuk és butikhotellé alakítjuk az Andrássy út 116. szám alatt található, 1876-77-ben épült villát, amely egykoron Weiss Manfréd gyáriparos családjának tulajdonában is volt. Az épület a századforduló időszakában Budapest egyik büszkeségeként volt ismert, a legendárium szerint öt évvel hamarabb volt benne villanyvilágítás, mint az angol királyi palotában. A villa az elmúlt években megérett a felújításra.

A 12 hónapig tartó teljes körű korszerűsítés során az épületet szerkezetkész állapotig visszabontjuk, megtartva és felújítva az eredeti homlokzatot, valamint az olyan, építészeti szempontból értékes eredeti elemeket, mint például a földszintről felvezető csavart falépcső.

Az impozáns villában nyíló butikhotel teraszos kávézója révén az Andrássy út egy új találkozóhellyel is gazdagodik. Jó elhelyezkedésének és a minőségi alapanyagok felhasználásával készülő elegáns enteriőröknek köszönhetően a fejlesztés hozzájárul a budapesti turizmus felső szegmensének további élénkítéséhez.

BDPST Group

1509 m2

alapterület

BDPST Group

Kávéterasz

BDPST Group

2019

felújítás éve

KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK

BDPST Group