Andrássy Kúria & Spa


Borsod-Abaúj-Zemplén megye egyetlen ötcsillagos szállodája a tarcali Andrássy Kúria & Spa. A kúria épülete hosszú ideig az Andrássyk tulajdonában állt, hotelként pedig 2008-ban nyitotta meg először kapuit.

53 Szoba

Rendezvények

Étterem & Terasz

Wellness & Spa

Borsod-Abaúj-Zemplén megye egyetlen ötcsillagos szállodája a tarcali Andrássy Kúria & Spa. A kúria épülete hosszú ideig az Andrássyk tulajdonában állt, hotelként pedig 2008-ban nyitotta meg először kapuit. A hotelt 2019 óta tulajdonolja és üzemelteti a BDPST Group. Az egyedülálló adottságokkal rendelkező kúria 53 szobával, wellness és spa részleggel, valamint kiemelkedő éttermével, a Bobajkával, illetve hamarosan nyitó teraszával és kávézójával várja vendégeit az év bármely szakában, emellett pedig rendezvény- és esküvő helyszínként is kitűnő választásnak bizonyul közel 150 fős befogadóképességével.

A jelenleg felújítás alatt álló borászati épületrész, elkészülése után helyet ad majd esküvők és konferenciák megrendezésének is. A szálloda wellness szolgáltatásai között a spa kezelések mellett olyan különlegességek is helyet kapnak, mint a barlangfürdő és benti medence által nyújtott relaxációs élmények. Valamint 2022 nyarától egy kültéri medencével és terasszal is bővülnek a szolgáltatások, melyeket az ott tartózkodás bármely szakaszában igénybe vehetnek a vendégek.

3915 Tarcal, Fő u. 94