Andrássy Kúria & Spa


Borsod-Abaúj-Zemplén megye első ötcsillagos szállodája a tarcali Andrássy Kúria & Spa. A kúria épülete hosszú ideig az Andrássyk tulajdonában állt, hotelként pedig 2008-ban nyitotta meg először kapuit.

53 Szoba

Rendezvények

Étterem & Terasz

Wellness & Spa

Borsod-Abaúj-Zemplén megye első ötcsillagos szállodája a tarcali Andrássy Kúria & Spa. A kúria épülete hosszú ideig az Andrássyk tulajdonában állt, hotelként pedig 2008-ban nyitotta meg először kapuit. A hotelt 2019 óta tulajdonolja és üzemelteti a BDPST Group. Az egyedülálló adottságokkal rendelkező kúria 53 szobával, wellness és spa részleggel, kiemelkedő éttermével, a Bobajkával, illetve teraszával és kávézójával várja vendégeit az év bármely szakában.  150 fős befogadóképességű rendezvénytermének köszönhetően pedig kitűnő rendezvény- és esküvő helyszínként szolgál.

Wellness szolgáltatásai között a spa kezelések mellett olyan különlegességek is fellelhetők, mint a barlangfürdő és benti medence által nyújtott relaxációs élmények, a melegebb hónapokban pedig a kültéri medence és a szálloda terasza is igénybe vehetők a vendégek számára.

Az Andrássy Kúria & Spat étterme, a Bobajka a Klasszis TopDesign 2022 díjátadón az év étterme – zárt vendégtér kategóriában győzedelmeskedett.

3915 Tarcal, Fő u. 94