Alice Hotel


A hotelnek otthont adó villa az 1870-es évek végén épült az Andrássy úton és a századforduló időszakában Budapest egyik büszkeségeként tartották számon.

41 Szoba

 

Belváros

Szezonális Terasz

A hotelnek otthont adó villa az 1870-es évek végén épült az Andrássy úton és a századforduló időszakában Budapest egyik büszkeségeként tartották számon. Nevét egykori tulajdonosa, Weiss Manfréd feleségéről, Weiss Alice-ról kapta, akik otthonukból egy igazán pezsgő szociális központot alakítottak ki.

Egy saroknyira a Hősök terétől, az Andrássy úton több mint két évig tartó, műemlékvédelmi szempontok szerint megvalósult rekonstrukciós munkálatok végeztével egy 41 szobás, négyféle szobatípussal rendelkező, minden igényre felkészült szálloda várja a vendégeket. Az ide látogatók átélhetik a budapesti nagypolgári életérzést és autentikus élményt, mindezt modern enteriőrrel és magas színvonalú szolgáltatásokkal fűszerezve. A városnézéssel töltött napot egy finom reggelivel indíthatják a vendégek és a bár valamint a terasz hangulatos környezetében zárhatják majd le. Az Alice Salon szezonális terasza mindenki előtt nyitva áll, így bárki betérhet egy finom kávéra italra vagy egy könnyű frissítőre.

Az Alice Hotel remek választás mindazok számára, akik a belváros forgatagában, mégis harmonikus miliőben szeretnének kikapcsolódni.
Az Alice Hotel üzemeltetését a BDPST Hotel Management Zrt. látja el.

1061 Budapest, Andrássy út 116